Hur hade ni under gårdagen? samma traditioner som alltid måntro? Jag slog in paket hela förmiddagen och sen städade jag lite och tog på mig finkläder och la lite extra tid på smink och hår…sen åkte Fredrik ut med mig till Källefall, hela bilen var verkligen full av julklappar…helt sjukt vad många det blev egentligen. Men finns det något roligare än att se när barnen öppnar sina klappar och ett leende bara sprider sig ända till ögonen, nej det tycker inte jag heller.

 

 

Nu hinner jag inte uppdatera så mycket mer för nu ska jag sortera klapparna sen igår…men lovar att så fort som möjligt slänga upp lite bilder på alla klappar jag fick under gårdagen.

Tack allihopa för alla fina julklappar!!

KRAAAM

 

1 comment on “GOD JUL!!”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29