Hej allihopa…ja nu är då ännu en dag över…det känns ändå som om butiken börjar ta form…och gissa om den kommer att bli grym!! I går gick allt jättebra och när vi var som tröttast så var det inte dags att åka hem utan att byta om och bege sig till festen…då vi kom dit kände vi oss lite nerdressade…men va fan vi hade ju jobbat hela dagen juh…vissa hade verkligen gått in för förfesten…haha mer säger jag inte men kan påpeka att vi från Cubus var stabila och nyktra i alla fall…men skratta det gjorde vi ändå…haha…sen vid lite över 23 så for jag med anna hem…hon skulle ju nemligen också hem och det var ju skönt att hon bor i Tidaholm liksom…Innan jag lyckades ta mig fram till bilen gjorde jag min årliga vurpa…höll på att ramla sådär som dem gör på film om dem halkar på ett bananskal…men jag lyckades ”rädda mig” och gjorde en u sväng och landade på alla fyra..haha som tur var fick jag inte ont och inga större frakturer ådrog jag mig heller för den delen….

Sen då jag kom hem var jag så uppe i varv att jag inte somnade fören klockan 1….och precis då jag hade somnat ringde klockan så var det dags att gå upp igen…så 05:20 stod jag i duschen och sedan sminkade jag på mitt ansikte och gick till bussen….fatta hur trött jag var i början av dagen…och hur ont jag hade i fötterna då vi packade ihop och slutade klockan 19….så nu är jag hemma och väntar på att Fredrik ska laga mat….han skulle levererat kort idag men så blev inte fallet…han skulle även ha lagat mat lite tidigare-….men inte heller det hade han lyckats med…så det blir en sen middag….

Men nu vet ni att jag lever i alla fall…och i morgon kommer det troligtvis ingen uppdatering förens på kvällen då jag kommit hem…

Men ta hand om er så ses vi i morgon…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *