Ja som ni har märkt så har jag inte uppdaterat alls mycket i veckan, och här kommer min lilla tama ursäkt varför;

 

Jag har från Tisdag-Lördag gått upp 5;35 åkt med bussen till Skövde 6;45 kom fram till stationen 7;25 och har då virrat runt och sett att Mariestadsbussen går förbi Norrmalms köpcenter , varit framme på jobbet 7;50 satt igång och jobbat från 8-20 i ett kör med en liten rast på mitten…har åkt bussen hem och har kommit hem klockan 22;15 och då har jag tvättat mig och gått och lagt mig å efter sisådär 3,5 minuter har jag somnat…till råga på allt har jag varit förkyld….

Nu kanske ni tror att jag har haft en hemsk vecka….men absolut inte kan jag säga, för vi har haft det så himla skoj och vi har lärt oss så mycket! Även fast det har varit långa dagar så har dem varit fyllda med skratt och en massa prat och roliga händelser….Ni har väll inte missat att jag har börjat jobba på Cubus???

Cubus ska ju nämligen öppna på Elins Esplanad i Skövde, och Elins Esplanad (heter även Norrmalms köpcenter och även Maxihuset)

Vi på Cubus kommer att slå upp portarna för er den 27 November…så kom och hälsa på, kan ju avslöja att vi har grym butik med riktigt snygga kläder!!

 

nu kommer veckan dag för dag;

Tisdag; Jag började 8 och vi arbetade till 19 och sedan direkt efter det gick vi på mingelfest i Frejasalen, men oj oj oj vad trött jag var…men en del skratt blev det även där…dock var maten lite halvt misslyckad…jag och många andra trodde att varmrätten bestod av potatisgratäng…men nej nej det var en liten mackarongratäng istället…och den var inte direkt god då jag inte är ett fan av pasta i någon sort.

Men i alla fall första dagen kom jag hem 24:00 och då gick jag och sov direkt..

På jobbet fick vi första leveransen med kläder och galgar lite i 9…och sen hade vi och göra hela dagen…men nästan hela damavdelningen blev galgad i alla fall..

Onsdag; var något trött efter ca 5 timmars sömn, men lyckades halvt om halvt att kladda på mig ett ansikte ändå…och var en sömngångare fram till 10 då jag lyckades vakna till lite ändå…sen var det galgar som gällde resten av dagen…men det känns ändå som om man fick bort några kartonger. Men dagen avslutades vid 19 tiden vilket gjorde att jag han med min buss 19:25 så jag kunde komma hem och sova några timmar längre.

 

Köpte en chokladbit på PB innan bussen gick men, i tron om att det var en vanlig center spottade jag nästan ut den då jag kände smaken…smaken var jordgubb citron och chili…eh…hur tänker man då man gör en chokladbit med den smaken?? Den var inte så hemsk men inte var den god heller….

 

Torsdags; Samma procedur på morgonen, och sedan var det dax att galga och vika en massa kläder så det världsberöma Cubusviket är något som vi allihopa kan i sömnen nu mer….men jag måste erkänna att oj oj oj vad fina alla högar blir!!! I dag slutade vi 20 vilket innebar att jag fick ta den sena bussen hem…hm….var något trött då jag kom hem faktiskt..

Fredag; har börjat tappa vilken dag i veckan det är haha men faktiskt så har jag varit ganska så pigg hela dagen och kännt att det inte alls har varit så jobbigt utan bara roligt och dessutom har jag idag varit på barnavdelningen och fått hjälp av en jätte söt tjej eller rättare sagt hon har fixat till så att barnavdelningen har blivit grymt fin…ja just det jag fixade vant och möss gondolerna idag med…körde fast regält där bland killmössorna….

Lördag; jobbade självklart idag med och Fredrik var världens sötaste och skjutsade in mig till jobbet vilket innebar att jag fick 30 minuters sovmorgon…skönt som tusan!! rena lyxen…idag på jobbet annars hände ganska mycket, vi vek klart alla bord fixade alla t ställ och sedan larmade vi nästan hela damavdelningen..slutade idag kl 18 sen fick vi skjuts av söta Malin till station så vi han med lite tidigare bussar…kanonskönt att komma hem lite tidigare…skulle ha myskväll men det slutade med att jag somnade i soffan…

Söndag; var ledig men vaknade av att jag fick gå och snyta mig ett antal gånger i natt, men annars tvingade jag mig att sova till halv 9…men sen gick jag upp….men vad jag haft för mig idag får ni läsa om i morgon…

Nu är det snart dags för mig att sova för jag är trött som bara den…

Men ska göra lite uppdateringar som ploppar upp under morgondagen…så kika in i morgon….

 

Kraaam

 

 

1 comment on “En liten uppdatering från veckan…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29