Idag har jag städat en massa för det kommer jag varken hinna eller orka i veckan som kommer…det blir en hård vecka…men är helt överttygad om att vi kommer att ha så otroligt skoj så man kommer väll leva på skratt antar jag.

Jag har i dag insett att jag har tappat bort mina akvarellfärger…så jag fick använda färgpennor, vilket enligt mig inte alls ger samma fina nyanser och inte alls lika bra resultat…men man tar vad man har.

Min syster och hennes två söta barn var här förut och medans Jessica grejade med kort vid datorn, så gjorde vi neg…ehum chokladbollar….jag vet att man säkert inte får säga negerbollar och att det anses kränkande, men jag har alltid sagt det och då jag var liten så hette det liksom det också så det är svårt att komma ihåg att säga chokladbollar…men lyckades i alla fall då barnen var med…så jag och Felix och Cornelia gjorde chokladbollar och bjöd både Jessica och även Fredrik då han kom hem….jag åt dock endast en liten då jag tillhör den minioritet av befolkningen som inte gillar chokladbollar…felix å andra sidan åt desto mer haha.

Felix skapelser till vänster och Cornelias till höger…

 

Sen då dem hade åkt var jag ute med Rocky en stund, och på den lilla promenaden så slet han sig och jag blev orolig att han skulle trasla in sig då vi var ute med flexikopplet…men den som fick ont och trasslade in sig var endast jag…jaja men så kan det vara..tur att Rocky mår bra i alla fall.

Jag har gjort tre kort idag faktiskt och kände mig väldigt kreativ..ehum bara 450 kvar ne skoja bara men denna veckan kommer det inte hinnas med så mycket kort men på Söndag är jag ju ledig så då kan jag ju fixa ihop resten…Jag visar bara ett av korten idag och ett i morgon och det resterande på torsdag…den som väntar på något gott ni vet;)

Vintrigt Julkort

Kortet går i blått och silver vilket ger ett kallt vintrigt intryck, enkelt men ganska så sött tycker jag…vad tycker ni??

 

Nu ska jag kika på Design: Simon & Thomas, sen ska jag duscha och gå och lägga mig är det tänkt, får väll se hur det går…jag är en nattmänniska som älskar att vara uppe till sent på natten…dessutom går det ju 3 avsnitt av Bevvan på kvällen och dem slutar klockan 03:00 och vem älskar inte Beverly Hills mitt i natten?? Alla minnen kommer tillbaka och hur länge sedan man än såg dem där avsnitten så kommer man ihåg nästan allt ändå…och visst är the Bad Boy Dylan bara såååå snyyyygg…suck…

Haha, ne nu ska jag sätta mig i soffan och bara vara…inte alltid man hinner med att bara VARA…men nu sån=)

Ses i morgon..

See Ya…

ps. eftersom jag kommer befinna mig i skövde hela dagen så har jag redan idag förberett lite inlägg som poppar upp i morogn eler i alla fall ett=)

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *