Då ni läser detta inlägg befinner jag mig antagligen på stationen i Skövde, och letar lite smått förvirrad efter rätt stadsbuss…Ja ni som liksom jag bor i Tidaholm eller i andra mindre städer vet ju att stadsbussar är en riktig lyx…men det förvirrar likaså…så som sagt jag springer antagligen bort och fram runt hela stationen och letar efter rätt buss, när jag äntligen har kommit på den kommer jag säkert glömma att trycka på knappen och på så vis få springa till jobbet och vara svettig hela min första arbetardag…men i alla fall…det ordnar sig alltid!! Lika bra att göra bort sig redan första dagen på så vis kan det nämligen bara bli bättre…detta har blivit lite av mitt motto sedan jag på Systembolaget tappade en flaska i golvet…den innehöll renat och vi doftade sprit hela dagen….På Marbodal drattade jag i golvet och la mig pladask likt en strandad val…skadade handen så jädra mycket…vad ont det gjorde men tror ni att jag berättade det…nej då jag bet ihop fast det kändes som om jag hade brutit tre fingrar…skruvade på fel luckor…pajjade bandmaskinen 4 gånger…ja allt hände på första dagen…hela banan stod still i kanske 2 timmar…men jaja då var det gjort liksom och sedan den dagen kunde det ju inte bli värre i alla fall…haha

På KappAhl däremot minns jag inte att jag gjorde bort misg så värst mycket…inte de första dagarna i alla fall…haha eller så berodde det på att alla andra gullungar där gjorde bort sig minst lika mycket så mina misstag liksom bara gjorde att jag smälte in mer haha…

Nej nog om alla roliga och klantiga misstag (som jag Nu först kan skratta åt…)

I går gjorde jag ett grattiskort i rosa och gröna toner, lite somrigt kan tänkas men vem behöver inte muntras upp såhär i Höstmörkret som har lagt sig över November månad…

Somrigt Grattiskort

 

Jag valde en hemsk rosa färg som grunde, mest för att utmana mig själv (läs bli av med den hemska rosa grunden)

Sedan använde jag ett rutigt papper som går i turkost, grönt, rosa, brunt och lite andra färger…använde en av mina färdigmålade flickor och klistrade fast henne…grattisskyllten är fäst med 3d kuddar och jag har även fyllt i vissa detaljer med 3D Lack…lika så klämniten/braden som har formen som ett hjärta…blev ganska så fint faktiskt.

Allt för denna uppdatering…hoppas ni tänker på mig idag…jag kommer nog inte alls ha tid att tänka på alla er utan jag kommer ha fullt upp…men ni som har lite fritid kan ju ägna mig en liten fattig tanke…haha

1 comment on “Grattiskort”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29