Säger bara OMG vad jag längtar efter att lägga mig och sova…vi var nämligen på IKEA idag och skulle köpa ny bäddmadrass…det slutade doc med att vi köpte 1200 doftfria värmeljus och inte mindre än 3 kartonger med doftljus och 5 andra ljus vad heter det…sånna där runda och tjocka…ehum..b…ja visst Blockljus!!! Men jag kan lugna er med att 1000 värmeljus inte skulle hem till oss utan landa ute i butiken…hade nog i och för sig inte haft några som helst problem med att elda upp alla dem…fryser som satan nu mer och det enda som värmer mig är att tända 200 värmeljus och 30 blockljus…usch…men å andra sidan hur mycigt är det inte med ljus??

Ja vi skulle ju bara köpa bäddmadrass men ni känner ju mig, hur ofta jag än säger att  IKEA är tråkigt (har kanske aldrig sagt det men..) så blir det alltid att jag kommer hem med allt jag INTE skulle ha och har vi tur kommer vi hem med det vi även skulle ha men det är dock inte ofta…

Då jag kom hem for jag direkt till Maria och sedan for vi på pysselkväll…jag var verkligen kreativ…NOT…jag satt och ”letade” inspiration i 3 nyinköpta inredningstidningar eller va faan…jag tittade inte ens i dem jag satt och pratade/tjötade/snabbpratade utan att andas/klaga och ja you name it…jag pratade oavbrutet i 2 timmar…ni som känner mig vet att det inte är något konstigt alls…men nu börjar jag tycka synd om dem andra ikväll som kanske faktiskt ville jobba haha..men jag bju´r på det.

När jag kom hem följde Maria med och hämtade ljusen, stackars henne hon kom in i helvetet som tyvär är vår lägenhet…den ser ut som faan och då har jag dock städat ofta denna veckan…men hur mycket jag än städar så stökar vi till det lika fort igen…i morgon ska jag rensa i badrummet….fy…vi har haft en diskusiion jag och Fredrik och han anser att han gjorde det förra gången och med rensa menar jag ehum…avloppet i duschen…fy…har ångest redan nu och har haft 1001 undanflykter men inser nu då det snart går att odla växter i den att det är dags nu!! Jag vet inte vad det är jag är rädd för men tror att jag skulle dö om det flög upp en orm eller liknande då jag städar avloppet…sa detta till Fredrik men han tyckte att det var värt risken…TACK!!

Har även suttit och läst klart en hel blogg från början till slut…mycket att läsa men rolig läsning!! Men nu ska jag verkligen gå in och sova på den underbara nya bäddmadrassen!!! Hoppas att jag bara drömmer söta drömmar och att då jag öppnar ögonen och vaknar i morgon är utvilad och att Avloppet har städat sig själv!!! Tror ni det fungerar???

Jaja ingen rolig uppdatering idag men i morgon (eller idag för klockan är över 12) kommer bilder på det vi har köpt idag…missa inte det darlings…

see Ya

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *