Ja vi skulle ju bara köpa en bäddmadrass igår, men ni känner ju mig jag kan väll inte bara lämna IKEA med en bäddmadrass…så allt detta blev det med

Bäddmadrassen ver ju given, och så köpte vi ett sådantdär madrass skydd…blir billigare så inser vi, jag sov i alla fall riktigt bra på den så det var ett bra val, och vet ni vad den var 140cm…alltså lika stor som sängen.

Sen köpte vi lite ”nyttosaker” även känt som tråkiga saker vi behöver

  

Galjar, batterier i massor och en mjukisråtta…ja ni förstår kanske inte varför vi var tvugna att köpa en mjukisråtta, men det är ju farsdag på söndag och min pappa har tidigare fått en mjukisråtta och då är det ju synd att bryta tradittionen…självklart får han lite annat smått och gott med.

Och så till alla mina Ljus…

  

det röda ljuset ska jag fixa i ordning och ha på bordet till jul, ljuset i glaset köpte vi för att det doftade underbar vaniljglass och dem sista som ej syns så bra på bilden ska bli adventsljus..små 8cm blockljus..alltid bra att ha.

  

Ja tidigare har det ju bara funnits värmeljus i dofterna, äpple, havsdoft,jordgubb och vanlij, men se nu hade dem gjort exotiska frukter, röda bär och äpple kanel och dem doftade faktiskt underbart gott alla dem nya dofterna…

Självklart köpte vi vanliga doftfria med…men det är ju en självklarhet till alla mina ljushållare och lyktor…

Nej nu ska jag forstätta städningen…..uppdaterar i morgon ses då.

Ber om ursäkt för en dålig uppdatering har inte haft så mycket att uppdatera om så därför har jag inte uppdaterat alls…

 Alla foton i detta inlägg är lånade från www.ikea.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *