…har jag haft idag, jag spenderade dagen med att jobba på ett dagis och hade hur kul som helst, barnen är så duktiga och jag kände att jag blev hemmastad ganska så fort….så det gick kanon…ska jobba på eftermiddagen i morgon med och det ser jag fram emot….

Börjar inse att Halloween partyt är snart och jag har fortfarande inte fixat någon dräkt…ska försöka ordna det ganska så snart…har ju inte hur lång tid på mig som helst drygt 1 och en halv vecka…men jaja inte hela världen om man inte klär ut sig heller men visst vore det mycket roligare att fixa något….

Har nu monterat upp kransen på dörren..tror dock inte att den kommer sitta så där jätte länge…den är ganska dåligt fastsatt…haha minst sagt…

Så här blev det i alla fall;

 

Ja ganska så nöjd blev jag allt med kransen…inte illa för att vara den första jag någonsin har gjort, men men är redan sugen på att göra en till jul som går i julens underbara färger…

Jag har ju även haft lite kort liggandes här hemma som jag nog inte har lagt upp här på bloggen ännu…så här kommer dem.

  

lite blandade kort…på den tredje har jag använt gammal kylskåpspoesi på som har legat och skräpat i ett skåp i köket…..har för mig att jag beställde något liknande från jultidningarna med så jag ville bli av med dessa….Vilket kort gillar ni mest? Jag har börjat riva kanterna men är ganska ny på detta men övning ger färdighet…eller stämmer inte det??

Nu ska vi ner en sväng till tvättstugan igen och sen far vi å köper frimärken och sen ska vi skjutsa hem min lillebror och hämta lite prylar hos mamma och pappa (eller pappa är ju på jobbet doe) Men uppdaterar senare då jag även kan lägga ut bilder på vår hemska tvättstuga…det är ju snart Halloween menar jag så därför kan jag ju redan nu börja skrämma upp er med hemska bilder av en obehaglig tvättstugan….

Ska även lägga ut en bild på en viss tomte som mamma fick i uppdrag att köpa i ullared som jag och maria hittade men som jag var för snål för att köpa då…men nu sån ska jag ha den fina tomten till jul…under julgranen tills Rocky får för sig att ehum…märka den eller får för sig att bita i den tills riset trillar ur….vid närmare eftertanke ska jag kanske ha den på en bänk i stället eller hängandes i taket…ja jag får helt enkelt klura lite…..

Men vi ses senare hörni…OMG::::VET NI VAD JAG HAR GLÖMT!!!!! ONE TREE HILL!!!!…måste ladda hem det nu då!!brukar inte ladda hem det en minut efter halv 8 men eftersom jag jobbade idag så har jag ju inte hunnit det ännu….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *