…har varit ganska långtråkig nu när jag ser tillbaka på den…inget av det jag skulle göra blev faktiskt gjort…jag tänkte nämligen såhär att jag skulle försöka ha en dag utan måsten och bara vila och ta det lugnt eftersom jag inte kände mig riktigt 100….och sedan inte få ångest för att en hel dag bara gått förbi…lyckades med det förstnämnda men dock ej det sistnämnda…för ångest har jag tyvär….en hel dag bara försvann…ca 3 tim kollade jag på Jane Eyre…visserligen är den jättebra (enligt min åsikt)men 3 hela timmar…har jag spenderat med att titta på dataskärmen..ja jisses…Men nu ikväll var jag och Fredrik ute och gick med Rocky en sväng och det kändes bättre…hade dock min mysiga mössa på mig…stort misstag…det blev ganska så varmt!!

Ja ja nu sitter jag och tittar på i ditt ansikte med magnus betnér….stavas efternamnet så?? han följer just nu efter ett så kallat SPÅN…hahaha

har även bakat muffins nu på kvällen…men fattar verkligen inte vad som hände…3 av 12 såg ut som normala muffins…men de andra 9 ser ut som skrattande grodor blandade med sufflé..ja det är ju lite svårt att förklara…men dem såg ut som allt annat utom muffins…haha men någon ska ju misslyckas ibland med…

Eftersom jag har haft en så lam dag har jag inte mycket att uppdatera direkt…så jag ber om ursäkt för ytterligare en tråkig uppdatering….

3 comments on “Min dag…”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29