ja idag är en ny dag, men det låter likadant från Sovrummet som det gjorde igår…Grrr, krasch…vrål!! Och jag är inte det minsta inblandad kan jag påpeka!!! Haha…jo ni vet ju att jag tog över vårt gemensamma skrivbord som Fredrik hade haft ensamrätten på i två år…och Fredrik med tillhörande dator blev då förflyttad in till sovrummet, till en liten dubbelgarderob….och där sitter han nu och spelar WOW…World of crappy Warcraft…ja crappy lade jag till själv, men jaja…Hur kan man sitta och spela i det där oljudet hela tiden??jag förstår inte det…jag får lite smått panik när telefonen ringer och min karaktär i sims2 sover…då ringer det snabbt i kanske 10 sekunder…det räcker för min del…nog med oljud…

I går kväll gjorde jag två kort och sä här blev dem

 

Ett ””till dig” och ett grattis, fungerar både till kille eller tjej tycker jag….väldigt enkla och jag är inte jätte nöjd…men jaja…bättre än inget…

Sen ändrade jag ju i bikhyllan och så här blir det, ni får en liten smygtitt;

lamporna som jag har ställt i kommer från IKEA och kostar nog 29 eller som dyrast 39 kr st, i vit plast…

  

Foto; Taget från www.ikea.se

De kostade endast 29kr, och de är inte direkt fula som de är heller, men de blir väldigt fina inne i en kub med!! och som nu då i en rottingkorg..ett snabbt och billigt sätt att fixa lite annorlunda belysning.

Nu ska jag spana mer på IKEAs hemsida och kommer nog slänga upp lite av prylarna här sen, så får ni se vad jag vill ha….

Jag gör världens godaste choklad, ehum eller jag tycker det, och den är precis så chokladig jag vill ha den, och sen lite grädde på toppen och smulad mandel över…mumsigare kan det inte bli!!!

Ses senare

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *