ja klockan är halv ett och det är hög tid för mig att gå och lägga mig…men jag har suttit och pysslat två kort och dessutom har jag fixat iordning de små korten så dem kan levereras i morgon….hur de stora korten ser ut får ni se i morgon när jag har orkat gå upp….och på kvällen händer det något skoj…med pysselgruppen ska vi nämligen vara på Lidéns blomsterhandel och pyssla…kanske göra kransar, eller arrangemang…ja vi får se vad vi gör…ska försöka ta så mycket kort jag bara kan…så lägger jag upp det på bloggen när jag kommer hem…men först i morgon kommer det bilder på kortena och sedan på vardagsrummet…hur det blev när jag ändrade lite i bokhyllan och en hel del på pysselhörnan…missa inte det…

Nej nu värker ryggen och ögonen fller ihop…så vi se i morgon istället….eller idag fast senare menarjag eftersom det redan är torsdag idag….

Kraam och godnatt…

1 comment on “en lite trött uppdatering”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29