Hej som ni alla vet var jag på ett möte idag…tänker dock inte skriva hur det gick riktigt ännu…men under morgondagen kommer jag göra det…så ni får vänta lite till tycker jag…

Var i skövde förut och gick in på Elins Esplanad..som det så fint heter…och det är ju kanonfint där nu, ljust fräscht och jisses vad många underbara butiker det kommer komma ut dit…såg Village…en av mina favoriter…och sen kommer ju cubus H&M och massa andra med…blir nog många besök där under hösten…

Spenderade lite tid på Lidéns efter stängning och busade med Rocky…han älskar att springa lös där…passade även på att kvalitetsmysa med Niklas och Lenas underbart mysiga kattunge vid namn XP…så underbart fin var han!!!12 veckor….det sötaste jag har sett…jag förutom Rocky då;)

Kikar med ett öga på desperate houswives…riktigt bra faktiskt…har dock tappat lite av handlingen eftersom jag suttit och kikat igenom mina vanliga bloggar…

Varje dag besöker jag minst 10 bloggar som blivit lite av favoriter för mig….dessutom just nu försöker jag få hem sista avsnittet av One Tree Hill…men vad segt det går..har på något underligt vis lyckats glömma att det var idag..hur kunde detta ske???

I morgon har jag lite att fixa med och sen måste jag fixa i ordning garderoberna och försöka få en tvätt tid…kan inte skjuta upp det längre nu känner jag…det är kaos!

Men i morgon ska jag även försöka fixa lite med småkort och lite beställda kort m.m

 

Vi ses i morgon..

see ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *