Jag fick ett roligt eller ska jag säga ett uppmuntrande samtal igår och jag ska fara till Skövde angående det i Eftermiddag…så jag sitter här med fjärilar i Magen och miljoner tankar i huvudet…ska snart hoppa in i duschen och sen fixa mig i ordning lite eller mycket kanske…och sen bege mig till Skövde med buss…det var länge sedan ska jag säga!! Men men skoj att åka buss dit för en gång skull…efter mötet ska jag även gå en sväng på stan…kanske hittar något fint till min brors söta tjej som snart fyller år…vi får väll se…

Nej detta blev en kort tråkig uppdatering…men lovar bättring i eftermiddag…missa inte det…så får vi se om jag har dåliga eller bra nyheter att komma med…

see ya

 

3 comments on “Vad ska jag göra i dag då??”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29