Nu har jag suttit och läst mina dagliga bloggar och alla skriver om Blondinbella i gårdagens debatt…men jag känner bara att det står samma sak överallt..och jag har ingen klar åsikt själv, mer än att hon verkar mycket mognare än en normal/medel 17 årig tjej som snart blir 18…men det ger ju inte henne rätten att dricka m.m Ett glas till maten eller liknande, men hur många i den åldern dricker inte varje helg och lägger ut det på sina bloggar? Sen kanske dem har 100 läsare i veckan i stället för flera 100 tusen…men ärligt vill man verkligen leva som dem som man läser om? påverkas man av om hon dricker eller inte och änker Åh Blondinbella dricker då måste jag det med…eh tror inte det. Jag läser bloggar för att jag tycker om att läsa om andras liv inte för att plagiera eller härma dem till punkt och pricka…Sen kan jag hålla med om att hon har två sidor och hur hon provocerade till en början och sen vände..men jag läser fortfarande för att jag tycker det är skoj..ingen annan anledning för om jag skulle sitta och tänka över varje blogg jag läser skulle jag bara hinna läsa en om dagen…Till er som tycker att en del som bloggar är falska och vänder kappan efter vinden och allt sådant där…sluta läs bloggarna! Ingen tvingar er att läsa dem varje dag…jag tar det på ett mer lättsamt sätt så därför tycker jag det är skoj att läsa..visst kan man känna sig provocerad ibland men jag släppe det bara…det är en blogg vi pratar om inte riksdagen liksom…

Så nu vet ni vad jag tycker om bloggar…inte så mycket alltså=)

I dag så har jag bara slappat på förmiddagen..men snart ska jag sätta igång att diska…eller nej jag gör lite kort först…..

Uppdatering kommer senare..

see ya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *