ska göra kort, städa, packa, göra kort,…gå ut och gå, leverera kort…

I morgon på förmiddagen far jag och mina underbara tjejkompisar till Uschlehamn…på ren svenska Ulricehamn…Marias föräldrar bor i ett underbart hus med en intillliggande stuga om vi ska ockupera i vanlig ordning…underbart ska det bli…så på dagen ska vi kika i affärer och sen på kvällen blir det mys och mat och kanske vin…men jag funderar på att avstå från alkohol …eftersom mitt nyttiga liv inte borde innehålla alkohol…dessutom kan jag vara övertrött istället och det har på mig samma inverkan som alkohol

så i helgen blir det inget pyssel gjort men på Söndag kommer jag ändå uppdatera med lite skogsbilder och mysbilder från helgen…så missa inte det….dessutom kommer jag uppdatera flera gånger under dagen idag med…så km in och kika mer=)

see ya

1 comment on “planen för dagen del 2”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29