I går blev det inte mindre än 4 kort, 2 babykort och ett tackkort och ett barnkort..

  

Baby korten liknar det andra som jag gjorde men gjorde lite annat tryck och så blev det annat snöre m.m Baby Girl är lite finare i färgerna än Baby Boy, eftersom de blåa färgerna är väldigt olika blåa..

 

Sen fick jag en idé som inte blev alls bra haha. Jag vill ju använda mina stämplar i alla fall en gång, men denna stämpeln är svår tycker jag…en liten skallig balerina…jaha…vad gör man med henne…jag klippte ut hennes klänning i ett vitt strukturerat mönster papper och sedan akvarellmålade jag ansikte fötter och skor. Blommorna är utstansade ur ett mörkare papper…tanken var något typ av blomregn, blev liiite misslyckat haha.

 

  

Och så till sist tack kortet, blev ganska så bleka färger och ännu blekare blev det på kort…ehum…inte ett kort jag är nöjd med tyvär.

Ja nu har ni fått se lite nya kort…många bilder har det blivit på bloggen denna vecka…visst är det roligt?!

Glöm nu inte att tävla om dettta fina pris…

En påse med lite blandat smått och gott, olika möntrade pappersark, ett sk. album in a can, med andra ord ett runt album i en plåtask, brads/klämnitar, vackra blommor och fina band…

Så Tävla nu…

Mer info om tävlingen hittar du i kategorin Blogg Tävling..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *