God morgon bloggen, var bara tvungen att skriva så alla andra gör så, eller nej men jag har startat med att skriva typ hej allihopa ett tag nu och jag vill ju inte att alla ska tänka på Farbror Frej, ni vet ”hej alla barn nu är det barnprogram…titta här….” haha…nog om min hälsningsfras…

I går hade jag som ni vet en städdag som jag efter stor frustration över diskmaskinen avbröt. Jag tycker det är väldigt bra med en diskmaskin, då den fungerar…vilket våran gör för det mesta…dock ej igår för då jag kommer ut i köket så ser jag att golvet lutar åt höger…gissa hur jag såg lutningen?! Jo allt jäkla vatten hade ju runnit och lagt sig över hela golvet men på högersidan var det lite djupare förstår ni, så golvet lutar åt höger!! Moppade upp det så gott jag kunde, ser då att två golvplankor har rest sig lite…shit…men jaja det får vara så…tur vi bor högst upp för då borde det torka snabbare…eller?? värmen från alla andra lägenheter hamnar väll hos oss?? Nog försök att verka smartare än jag är..

En Väldigt bra sak med gårdagen var att jag hämtade ut mitt efterlängtade paket från HANDSTÄMPLAT ETC

Beställde och fick leveransen på 3 dagar, det är vekligen snabb leverans!! Till och med jag som är världens mest ottåliga människa hann inte bli alldeles ottålig…på samma dag som jag gjorde den beställningen beställde jag även från Sykompaniet och Panduro, men Handstämplat vann i snabbleverans.

Jag beställde ett hemligt Cardstockpaket, och ett hemligt stämpelpaket här kommer dem;

 

Jag beställde hemligt stämpelpaket och skrev gärna julmotiv, och det fick jag verkligen, mycket stämplar för liten peng som alltid..kan varmt rekomendera er att beställa detta paket om ni villbli överaskade. Handstämplat har även ett billigare paket med hemliga stämplar, och det är även det olika varje gång.

  

Beställde även hemligt Cardstockpaket, Cardstock är det samma som Canvas designark kan man säga, och det är det som jag använder som bas till mina kort och även som dekoration ibland..skrev att jag ville ha juliga färger, rosa och brunt och det fick jag verkligen. Kanonbra paket..en hel bunt med papper. och även detta var väldigt billigt.

Och nu till det bästa av allt

TÄVLING

Du har chansen att vinna ett fint pris från HANDSTÄMPLAT ETC, det enda du behöver göra är att skriva kommentar i min gästbok, varför du läser just min blogg, eller varför just du ska vinna priset!

Skriv så kort eller så låångt du vill!

Tävlingen kommer att pågå fr.o.m IDAG fredag den 29 augusti t.o.m Nästa vecka Fredag den 6 september.

LYCKA TILL ALLIHOPA!!

Priset kommer jag lägga upp under dagen, kan bara säga att det är en fin liten scrapbookpresent!!

Handstämplat etc har sponsrat med ett jätte fint pris.

Är du nyfiken på Handstämplat, gå in på http://handstamplatetc.e-butik.se där kan ni bland mycket annat beställa hemliga paket.

 

3 comments on “Leverans från Handstämplat”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29