Har du inspirations och kreativitets torka?? Gå då in på Youtube.com och sök där…jag sökte på scrapbook och på lite under rubriker och hittade hur mycekt som helst…väldigt roligt och vad mycket man hittade…visst har jag använt mig av youtube förut men då har jag inte sökt på scrapbook och sådant…utan det har mest varit massa annat onödigt men roligt…men jag rekomenderar verkligen att ni kikar där och jag hittade väldigt många demonstrationer som var jätte bra…jag provade även på att göra ett spinning card…

Rätt och slätt översatt ett snurr kort, jag tittade runt och hittade det av en slump i går men idag hittade jag inte samma sida men kom på ett ungefär ihåg hur man gjorde, demonstrationerna är bara på engelska lyckades inte hitta någon på svenska men det betyder ju inte att de inte finns. Jag hade ju självklart inte samma papper och stämplar utan gjorde ett som var helt och hållet min egen design som vanligt …bild på snurr kortet kommer under kvällen…

 

Eftersom vädret varit så otroligt härligt idag så flyttade jag med min pysselverksamhet ut på balkongen, det var väldigt mysigt men också jätte varmt

Balkongen 

Utsikt nr 1 

Fick ju inte plats med alla saker och varenda gång jag satte mig så kom jag på att jag hade glömt saker inne…så det blev väldigt mycket spring bort och fram…men vem behöver inte motion??

Sedan insåg jag att det var väldigt tråkigt att sitta som jag gjorde så jag flyttade bordet så jag hade utsikt utåt ifrån balkongen istället…mycket bättre.

Men i ungefär samma sekund jag blev klar med snurr kortet så blev det för varmt att sitta ute på balkongen att pyssla dessutom höll limmet på att slå eld så jag har nu flyttat in allt igen…mycket slit för ingenting är det så det heter??

 

Jag har inte lyckats göra så många fler kort men det ska det bli ändring på nu istället…och missa inte inredningsrepotaget som kommer senare ikväll!! Tema Vår Hall…..

Nej nu måste jag nog äta lite om jag ska orka göra kort…

ses igen senare..

ps. Rocky ska med Faster upp och springa i skogen så det får bli ett bad för hans del sedan så bild på en fin Rocky kommer i morgon istället!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *