Ja, denna dag har inte varit så ansträngande…städade lite och sen har jag mest suttit vid datorn..kikat på andra bloggar, sniffat chokladkokos ljus, och zappat med kontrollen, dessutom lyckades jag göra ett perfekt ljud, som lät precis som de där lazersvärden i Star Wars…fjärrkontrollen har nämligen en ljusknapp…och eftersom jag är som jag är…så tog jag tillfället i akt att löjla mig…vet ej vem som hade roligast jag eller Fredrik…skulle chansa på att det var jag eftersom Fredrik mest tyckte jag var den nördigaste och töntigaste ha hade sett….men jag bjuder på det!!

Sen har jag ju även bänkat mig framför Youtube…i brist på annat har jag kollat på One tree hill snuttar…jag hade nämligen inte den kanalen som det sändes på förut, men har lyckats få tag i säsong 4 och 5, men märker att många är brucas fans och absolut inte Leyton fan som jag…så nu kollar jag upp vad jag måste ha missat i säsong 1-3…och då är Youtube väldigt bra….har jag sagt att jag för övrigt inte gjort något vettigt idag??

Nej nu kallar Youtube på mig igen…men det kanhända att det blir en liten uppdatering till idag…i veckan som kommer är det tänkt att jag ska vias hur jag bor äntligen!! man vill ju visa sitt hem från den bästa sidan, och den sidan har det inte varit här hemma på väääldigt länge..men vem är lycklig när det är fläck- och dammfritt hemma???….ehum…..JAG..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *