Min midsommar var underbart rolig, dock blev jag bannlyst och får ej vara med  nästa år, förklaring kommer senar.. Vi var nog nästan 25 personer om man räknar med alla barnen…så hela mamma och pappas altan var dukad med ett jääääätte lååångt bord, fick en liten chock då vi kom dit, har aldrig fattat att vi blir så många. Alla började med att gå tipspromenad som mamma gjort, men eftersom jag hjälpte henne med den fick jag inte vara med….hade nog inte vunnit ändå med tanke på mitt dåliga minne!!

Sen var det dags för maten, men innan alla började äta så lämnade vi fram presenterna som var ett magnoliaträ/buske, och var sina presentkort….så här blev korten och presentkorten….

Ett sommrigt kort och två presentkort, alla presenter blev mycket uppskattade….

Sen åt vi som sagt mat i massor, det var potatis, prinskorv, köttbullar, massa goda röror, sill, kex, ostar, bröd, legymsallad, skinka…..osv….osv….och mätta blev vi!!

Jag hade dock ej med mig min mobil under kvällen så jag har inga bilder över huvudtaget, bara dem jag tagit innan…

Sen efter att vi hade korat vinnarna i tipspromenaden var det dags för min tävling, och det var ungefär då jag blev portad från nästa års midsommarfirande…dem tyckte nämligen tävlingen var alldeles för svår…jaja men jag kallar det allmänbildning haha..

Det tog lagen ca 45 minuter att lösa alla uppgifter, och priserna var ehum…ja haha jag är inte känd för att vara seriös, så varför  ändra på det…

här kommer första priserna….

  

Fina priser va??

Självklart fick de som kom på andra plats ett litet tröstpris med…

Och texten på baksidan var ”Du hade tyvär inte vad som krävdes för att vinna”

Men som sagt….nästa år är jag bannlyst, men så lätt blir de inte av med mig!!

Sen på kvällen satt alla och pratade, skrattade och drack och åt ännu mer….sen var jag i alla fall helt slut!! Var barnvakt på kvällen till min systerson och han snarkade väldigt högt så jag sov på soffan istället!

Vaknde dagen efter och städade lite och fixade, sen var vi kvar hos mamma och pappa hela dagen, och åt rester som sig bör…hela kylskåpet var fullt av mat…men inte nu längre kan jag säga!!

På kvällen tog vi det lugnt och tittade på tv och bara slappade…det är så det ska vara!!!

Förut då jag tittade i utgående brev hittade jag stämplarna som jag skulle skickat för jätte länge sedan, och som jag var helt övertygad om att jag redan hade skickat…men dem ska skickas  så dem kommer fram i veckan!!! Det lovar jag!!

Snart ska jag och Fredrik grilla lite, men först ska jag säga att det doftar otroligt gott här hemma…i hallen doftar det smultronland, i badrummet hinoki steam och i vardagsrummet chokladkokos…alldeles underbart!! Vi ska även handla lite onyttigt, tror det får bli Cart d’our dulce de leche…reklamen har gjort mig besatt av att jag bara mååååste ha just den glassen!! men vi får väll se hur det blir…hm.

see ya soooon

 

1 comment on “Älskar ljus, har ångest över dålig uppdatering….”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29