hm eftersom jag lider av dålig självdisiplin får köksbilderna vänta tills i morgon…

Idag köpte jag även hårfärg, som jag ska använda i morgon efter jobbet tänkte jag…håll tummarna för att det inte ska bli grönt igen!!

Vinnarna har korats och jag ska skicka i väg stämplarna snarast, hoppas även att jag ska kunna hålla i fler tävlingar framöver=) vi får se vad som händer i framtiden eller vad säger ni??

Kollar på SATC med ett halvt öga…känns som jag inte gör annat än glor på tvn, men det är faktiskt bara för att vädret är så otroligt tråkigt, visst jag är bortskämd med att det ska vara sol…har inte riktigt fattat att det inte är lika varmt som det har varit, så här sitter jag i mina haremsbyxor och mitt nyinköpta linne från Anna=) Trivs otroligt bra i det faktiskt!! Besök gärna hennes blogg på www.pyttis.blogg.se men glöm inte att komma tillbaka hit sen=)haha…

I morgon jobbar jag 13-18 så jag åker 12 och kommer hem kvart över 7 ungefär…men ska försöka uppdatera mycket innan…så håll ögonen öppna…så ni inte missar något.

Nu ska jag sova, känns inte som om detta inlägget var så vettigt, men alla som känner mig vet att jag hellre pratar liiiiite för mycket än inte alls haha..

God natt på er!!

kramar

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *