Ja nu har jag bestämt mig vilka som ska vinna, jag beslutade att det blev två stycken vinnare och här kommer dem;

Vinnaren av Tagen är…

Anne!!

Oj, vilka hemliga paket du köpt! Det där Magnolia paketet var minsann inte dåligt.Om jag vinner skulle jag vilja ha tagen. Den skulle passa till många olika slags papperspyssel och jag har faktiskt inte en enda tag i mitt lilla pysselförråd. Anne

Vinnaren av Magnolia Piraten är…

Sara!!

Jag vill vinna därför att jag de senaste månaderna har haft ett uppehåll i mitt kortmakeri och scrapbooking, jag har tappat all inspiration och jag tror och hoppas att dessa stämplar skulle hjälpa mig hitta tillbaka till skaparglädjen! :)MVH Sara

Jag hoppas nu att vinnarna blev glada, ni kommer även meddelas via mejl den mejl ni angav vid tävlingen.

!!!GRATTIS!!!

2 comments on “Vinnarna i Tävlingen….”

Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /storage/content/17/169817/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29