Nu har jag varit ute med Rocky, och nu även hunnit spana in vår nya tv och även duschat…hm inser nu att klockan redan är kvart över 2 så det kanske inte var så mycket som jag har fått gjort idag ändå…och självklart har jag tittat på alla dessa bloggar jag läser varje dag…jag läser dem för att det är roligt och inget annat.

Nu ska jag se över alla kommentarer eftersom tävlingen kommer att avgöras under dagen, egentligen så avslöjas inte vinnaren/vinnarna förens i morgon, men nu har det varit lite torrt med kommentarer på ett tag så jag ska nog snabba upp tävlingen lite, så vinnaren/vinnarna kommer att koras under kvällens gång….

Nej nu ska jag ta tag i köket och göra det fins så kanske jag kan lägga upp en bild på det senare…vad sägs om det?? Ja så får det allt bli…

Först vill jag visa alla kort jag lyckades knåpa ihop under gårdagens fotbollsmatch, jag är inte intresserad av fotboll MEN när man väl ser tvn i ögonvrån så slutar det med att man efter ett tag ändå följer matchen…så korten är lite halvfärdiga men i brist på annat dyker dem upp här då;

 

Detta kort är lite roligt i och med att det blev en egenhändigt ihopknåpat…eh ja vad ska man kalla det….hm trulls kanske ja varför inte det blev en trullsblomma a la angelica….Som ni även ser har jag använt mig av tårtunderlägget som jag köpte i söndags..jag la det i mitten av kortet och duttade färg i mönstret och så blev det..

Nästa Kort;

 

 

Ja jag är inte riktigt klart med detta kort ännu tror jag, men än så länge har jag använt mig av ståltråd som jag trätt lite olika pärlor på, texten har jag skrivit på frihand, allt måste inte vara perfekt jämnt liksom..och de självklara fjärilarna är med…bakom dem har jag sytt i små lila pärlor…jaja vi får se om jag vill greja mer eller om det är klart…Vad tycker ni??

Och så det sista avskyvärda

Jag ville gjort ett höstkort med svampar och sådant, men det blev bara ett orange kort som inte alls blev fint…

 

Nej nu ska jag inte längre skjuta upp städningen!!

Ses senare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *