Ja idag så började jag dagen med att slänga ihop en citronpaj som jag ska ta med mig till träffen med tjejerna ikväll. Det är viktigt det där med fika! Och jag hoppas att Anna ta med linnet jag beställde, och att jag kommer i håg att ta med pengar.Vi har nog inget särskilt tema vad jag vet så jag ska nog bara pyssla lite och göra något kort tror jag. Ska verkligen försöka göra ett mysigt Morsdags kort som är bara för min mamma. Sen ska jag göra ett kort till Linda också som även hon är en väldigt snäll och gullig mamma!

Väldigt roligt att se att det är en hel del inne och läser, hoppas även snart att det kommer någon kommentar så jag vet vilka som smyger in och läsar. I vilket fall som helst ska ni känna er välkomna!!

I morgon kommer det komma lite bilder från mötet med KIG (Kreativa Inspirations Gruppen) på kvällen, Och dessutom kommer jag lägga upp mer av mina favoritprylar!! Missa inte detta!! Påbörjar även en städning av pysselhörnan och när jag har piffat klart där så flyger det upp bilder på detta *Lovar*

Lite frågor till er;

  • Vad vill ni veta?
  • Vad vill ni att jag ska visa  bloggen? mer kort? fler prylar?
  • Funderar på att intervjua lite olika personer som håller på med scrap och kort, är det roligt att läsa om?
  • Vilka bloggar har ni? eller vilka bloggar brukar ni läsa ofta?

Mail; angelica@kortmakeri.se

 Nej nu ska jag ta hand om Citronpajen och titta på One Tree Hill lagom till frukost. Återkommer snarast.

Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *