Jag ska göra ett litet snabbt inlägg idag, eftersom jag inte har kunnat röja upp på mitt skrivbord har det fortfarande inte blivit något morsdagkort, men hoppas att det då istället ska bli klart imorgon. Nu har jag istället gått runt och kikat på de prylar som jag tycker lite extra om här hemma, som gör mig glad varje gång jag ser dem.

spegel     

Ja det var 4 av mina favoriter, det första är en träspegel som jag köpte för 100kr, det andra är ett underbart nyckelskåp som jag efter mycket letande hittade på indiska för några år sedan. den röda vågen passar perfekt in i vårt signalröda kök och den kosta 200kr, det sista är en tvålpump som skär sig helt med vårt signalröda kök, men jag blev helt frälst då jag såg den på lagerhaus tror den ksta typ 40 kr…så mina favoritsaker är absolut inte dyra men jag tycker verkligen om dem och blir glad av dem varje dag…Jag har fler prylar men tänkte spara dem till en annan gång.

Nu har jag varit inne och kikat på scrappiz.se det är en väldigt rolig sida med många medlemmar och man kan hitta mycket inspiration där också alltid roligt att kika runt lite. Men än så länge har jag nte fått så många tips på andra bloggar så skicka lite tips vet jag. Lovar att gå in och titta!!

Snart ska jag ut och träna med Rocy igen och sedan ska jag föra över musik till mobilen för jag och Catrin ska gå ringleden senare idag.

En liten pysselbild får jag nog allt lägga in i alla fall

detta är en del av ett gammalt kort som jag gjorde någon gång förra året, som ni ser har min stil ändrats lite.

Förhoppningsvis kommer jag att lägga upp lite kort ikväll igen, men nu ska jag läsa min allt i hemmet tidning. Och jag hoppas att jag hittar lite inspiration i den.

ses sen då kanske

angelica

 

 

1 comment on “Några av mina favoritprylar i hemmet”


Fatal error: Call to undefined function the_comments_navigation() in /data/6/5/65946392-5790-4579-a37b-4cf60a301144/kortmakeri.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 29