Ja då är det inte lång tid kvar innan vi får fira våra söta mammor, vi brukar i vår familj inte fira så där mycket, men jag vill ju visa att jag älskar min mamma så jag tänkte göra ett kort till henne och ev oxå hitta någon rolig present.

Kortet som jag ska göra kommer att ha temat morsdag så klart, men ännu ha jag inte bestämt några färger, eller hur det ska se ut, tror dock att jag kommer att använda mig av den skiss jag gjorde förra veckan.

Håll utkick över dagen så kommer mitt kort upp så fort jag är klar.

Oj oj oj, vad håller grannen på med nu? Det låter som om h*n har tagit på sig betongskor och stampar nytt jordgolv..Hur orkar folk väsnas så mycket? hm…hur orkar jag störa mig??haha nog om det igår var jag inne på den underbara bloggen www.pyttis.blogg.seoch har nu beställt ett linne som jag troligtvis får imorgon *spännande* Kommer självklart lägga upp bild på det här sedan!!

Än så länge har det varit väldigt få kommentarer och mejl, men jag hoppas att ni vill göra ett litet avtryck genom att mejla eller skriva en kommentar, är nyfiken på andra bloggar så länka till er så jag kan ta mig en titt. Efterlyser även tips på saker ni vill jag ska sriva om, eller sånt jag ska testa ex..olika tekniker m.m

Ne nu ska jag och monstret träna lite så vi slipper skämma ut oss nästa vecka också på hundkursen!

Ses senare idag

Angelica

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *