Idag gick jag upp redan 5.30, det händer typ aldrig. Men eftersom jag skulle vara på Ten Lanes i Skövde 7.30 och innan dess hämta upp två av mina fina kollegor så fick jag hoppa upp tidigt.

Men faktiskt måste jag erkänna att det var skönt, jag var även utvilad. Vilket berodde på att jag nattade både mig och barnen typ samtidigt igår kväll. Siri somnade först och sen kunde inte Algot komma till ro nere hos Fredrik så Lillgrodan fick komma upp till mig. Då somnade han efter ett tag men klockan hade då hunnit bli 22 så det var lika bra att jag somnade då med.

Föreläsningen var toppen, den handlade om säljtekniker och hur viktig vår roll är. Väldigt givande!

✖️✖️✖️

Sen till rusta där jag köpte färg m.m, sen kom jag hem i lagom tid för att hämta upp Siri efter en mysig förmiddag i stadsparken med sina dagiskompisar. Vidare hem där vi påbörjade rensning av tvättstuga.

Alltså ni fattar inte hur mycket saker som rymde i vår tvättstuga! Just nu står det som sedan ska in där igen under trappan i flyttlådor. Det får vara kaos tills det blir fint helt enkelt.

Nu är snart första lagret färg på väggen och minst ett lager till kommer behövas. Fredrik tog över målningen då jag inte är så värst smidig mellan vägg och tvättmaskinen.

ser ni väggfärgen!!! Lite sådär ful gul. Och sliten!

Så himla skönt att vi är igång på riktigt! Tänk..i helgen kanske det är klart! Hur bra kommer det inte bli? Dock kommer vi få vänta på skåpsluckor tills andra sorteringen på Marbodal har öppet nästa gång.

✖️✖️✖️

Ni minns väll listan…den är långt ifrån klar men påbörjad är den!

Väggfärgen köpta ju jag idag, och Fredrik och Algot var på Toro och köpte Bets till den kommande bänkskivan.

Dessutom passade jag och Siri på att ta en tur till Åvc! Hela bilen var fullastad! Det är alltid en fantastiskt skön känsla att bli av med allt skräp. Mycket sorterat hushållsavfall men även ett skåp, hyllor m.m fick följa med.

Nej nu är det barnprogram på tvn och jag ska hoppa upp och rensa i Siris garderob. Heja heja.

Trevlig kväll.

//Angelica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *