Idag är det min första semesterdag av många.

Som en del av er vet har jag bytt jobb, från Family House till Memories by Julia. Mycket som är nytt för mig som jobbat i butik i säkert 15 år minst. Och ni som känner mig vet att jag avskyr att vara ny på jobbet. Jag vill kunna allt på en gång, gärna innan jag ens börjat. Men samtidigt är det ju inte möjligt denna gång. Så jag lär mig lite nytt varje dag. Och vet ni?! Jag känner att mitt val att byta bransch är helt rätt.

Så i slutet av april jobbade jag min sista dag som bc på Family House här i Tidaholm. Och 3 Maj började jag jobba heltid på Memories by Julia. Mina underbara kollegor saknar jag, men jag har haft turen att ha fantastiska människor runt mig även på mitt nya jobb.

Redan i början av året bytte jag mina lediga tisdagar mitt jobb, och sedan dess har jag varvat båda jobben fram till maj. Det är kanske inget jag rekommenderar någon annan att göra eftersom det varit mycket som snurrar runt i huvudet på mig samtidigt. Och jag har haft en fot på båda ställena vilket har gjort det svårt på en del sätt minst sagt.

Men som sagt så har jag nu i en hel månad jobbat heltid på mitt Nya Jobb, och jag trivs! Jag kommer att utvecklas, bli säkrare, lära mig nya saker och framför allt förhoppningsvis kunna stänga av jobbet när jag gått hem för dagen, vilket jag inte har kunnat under min tid som butikschef. Jag är fullt medveten om att det är stort ansvar jag kommer ta på Memories men jag vet också att jag ska klara det.

V 28 är jag tillbaka för att stanna på mitt nya jobb. Men innan det så ska jag ta en välbehövlig paus från allt vad jobb heter. Jag ska nämligen vara ledig i 6 hela veckor.

Det beslutet har inte varit lätt att fatta, men det finns inget alternativ. För att jag ska kunna samla på mig energi, för att kunna spendera kvalitetstid i nuet med mina barn och min man så måste jag kunna stänga av allt annat.

Flera år med ganska lite tid för återhämtning har satt sina spår på både ork och minne.

Så nu ska jag njuta i 6 veckor utan måsten! Återhämtning på hög nivå! spendera tiden här hemma i bekväma kläder, osminkad för det mesta, och ta dagen som den kommer.

Kanske blir det lite mer uppdateringar eller eftersom även här inne då jag nu kommer ha lite tid över här och där. Vem vet?!


För två år sedan flyttade vi in här…i vårt drömhus…nu först kommer jag hinna njuta av det till fullo några veckor. Hur härligt som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *