Min älskade SiriSmula,

Tänk att du är 7 år, hur gick det till? Det känns som igår som jag för första gången fick upp dig på mitt bröst. Du var och du är helt fantastisk.

Fortsätt vara nyfiken, fortsätt att sprudla och ha fantasi. Fortsätt skapa och var kreativ. Fortsätt vara ett barn länge länge till. Skynda inte på att bli vuxen, för vet du?! Vuxen är man fasligt länge ändå sägs det…Men vill du veta en hemlis? Jag och pappa är fortfarande inte vuxna…det känns inte som om vi är det i alla fall.

Det är ok att vara blyg bland andra, för du är inte det minsta blyg när du är med oss och det är huvudsaken. Du har ett hjärta av guld och det kommer du ha hela livet, det kommer ta dig långt. Du avskyr att tävla mot ja även att vinna över andra, men den lyckan som lyser i dina ögon när du klarar av något du över på länge som den där volten på studsmattan…den lyckan säger allt.

Idag är det din födelsedag och den ska vi fira. Tänk att jag fått vara din mamma i dina 7 fantastiska år. Tack för alla skratt, leenden och all kärlek du ger mig dagligen. Det betyder Allt för mig ska du veta.

Grattis på din dag.

Jag Älskar Dig Tösen min.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *