Jag tror inte man ska vara så himla rädd för förändring utan bara omfamna den som det kommer. Trygghet har jag i mig själv men även i min Fredrik och familj. Såklart har ett fast jobb även gett mig trygghet. Kanske kändes det lite läskigt att skriva på min uppsägning från Cubus efter mer än 10 år. Ja det ska jag verkligen inte sticka under stol med. Jag kommer sakna Skövdeteamet något ofantligt.

Men jag vågar hoppas på att det kommer leda till något riktigt riktigt bra. Jag har sökte ett annat jobb i maj, en annan tjänst, blev kallad på en intervju…sedan ytterligare en intervju. Jag provjobbade några timmar och från första mötet med tjejerna i butiken har jag känt att detta är så rätt! Det är här jag vill utvecklas och det är här jag vill jobba.

Så ni kan ju tänka er lyckan när samtalet kom och jag fick veta att jag…JAG fick jobbet! Sååååå söndagen den 30 Juni jobbar jag min absolut sista dag på Cubus i Skövde. Och from måndag 1 Juli startar jag upp min nya tjänst som Bc på Familyhouse här i Tidaholm.

Det kommer bli en sommar som inte alls ser ut så som vi trodde att den skulle se ut. Någon semester blir det inte heller för min del. Men jag måste tänka framåt och att detta kommer gynna oss som familj på många sätt.

  1. Jag kommer att jobba närmare hemmet…5 minuter hemifrån mer exakt. Istället för 3,5 mil enkelresa bort.
  2. Butikens öppettider är helt annorlunda mot Skövdes. Dvs de helger jag jobbar är söndagen ledig och på lördagen är jag hemma runt 14. (Tidigare jobbhelger har jag varit hemifrån 9-19 lördag och 10-19 söndag)
  3. Jag kommer utvecklas som person!

Jag längtar till måndagen 1 Juli! Men bävar lite för söndagen den 30 Juni för då kommer jag troligen vara extremt känslosam. Men jag får helt enkelt bryta ihop och sen ta nya tag helt enkelt. Jag är så glad att jag vågade chansa att jag vågade hoppas. Jag är så tacksam att just jag har fått denna chans.

–Angelica–

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *