Det började som en ganska grå dag med regn hängandes i luften. Jag och Algot lämnade Siri för sista gången i förskoleklassen. Och jag kände mig lite sådär lagom känslosam.

Sen åkte jag och Algot till Ica och handlade lite grejer till lunchmaten. Och såklart jordgubbar i massor…ingen avslutning utan jordgubbar.

Vid 10 tiden kom Elinor & Ture till oss så tog vi sällskap till Biblo där avslutningen hölls. Det var så fint. Algot och Ture busade och lekte men höll sig ändå i knät på oss som tur är.

Förskoleklasserna sjöng två sånger och Siri sjöng faktiskt lite hon med. Det är inte lätt att vara blyg och stå inför ett fullsatt biblo.

Efter avslutningen gick vi hem till oss en sväng innan det var dags att gå och hämta barnen i skolan. Sommarlov! För mig innebar alltid sommarlovet 8 veckors ledighet hemma, men för våra barn innebär det 4. Så det kommer bli dagis och fritids för dem båda två.

Vi åt Pastasallad till lunch tillsammans och hade en finfin dag. Så mysigt att våra barn går i samma klass. När Elinor och barnen åkt spenderade vi lite tid i trädgården, Solen och värmen kom och gjorde eftermiddagen och kvällen helt fantastisk. Tänk vad vädret spelar stor roll.

Jag och barnen tog även en promenad med Rocky till JS och hämtade ut ett sommarpaket till Siri. Perfekt present till hon som älskar böcker. Böcker med väldigt viktiga budskap! Men åter till promenaden…jag älskar att vi bor så centralt som vi gör.

På seneftermiddagen bjöd vi hem två av mina syskon med familjer samt mamma och pappa. Det blev fika och massor med prat. En härlig dag. Imorgon har vi äntligen en helt ledig dag jag och barnen. Kanske åker vi iväg på något äventyr vi får se helt enkelt❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *