För två veckor sedan exakt idag faktiskt så fick vi nycklarna till vårt Hus. Då vi båda jobbade hela veckan ut hände inget förens på fredagen. Då kom min syster med familj och dem med Staffan i spetsen påbörjade världens renovering av övervåningen. Vi pratar fogande, bredspackling, takmålande och färg. Så nu har även jag lärt mig hur viktigt förarbetet är, och att foga var ju faktiskt ganska så roligt😊 Min lillebror var också här och fixade.

Hela helgen spenderade vi med renovering och mitt i allt kaos var det ändå grymt roligt att spendera dagarna med just dem. Ny vecka och mer jobbande. Det var helt knäckande att spendera dagarna på jobbet när man egentligen bara ville flytta in! För 3 dagar sedan gjorde vi precis det…vi flyttade in i VÅRT HUS! ja vi har ju inte betalt det ännu men om några dagar är det vårt på riktigt.

Självklart kommer jag dela med mig av bilder och uppdatera hör hemifrån. Men just nu jobbar både jag och Fredrik extremt mycket och resterande små timmar spenderar vi med att flytta saker från lägenheten. Det tar aldrig slut!! Det är så roligt att se våra prylar gifta sig med huset. Dem passar liksom så bra in här. Som den här sockerlådan t.ex

Nu ska jag försöka få barnen att somna och sen ska jag och Fredrik faktiskt bära in ännu ett flyttlass.

På återseende

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *