Torsdag….fredag…lördag….söndag….

Det är vad som är kvar av sommarlovet för våra små hjärtan. Algot går tillbaka till förskolan där han kommer vara en av de äldsta på hans avdelning. Inte mig emot, då vi är grymt nöjda med personalen.

Siri börjar förskoleklass och fritids. Låt oss backa bandet lite för mina känslor är lite all over the place här. Skolstart! Vi kommer ha ett skolbarn!

2011

Vi fick vårt + Ett litet frö som växte i magen.

2012

Vi blev föräldrar till världens finaste lilla Smula. En liten tjej som var nöjd mest hela tiden och ville vara nära så mycket som möjligt.

2013

Lärde sig att stå, gå och prata. Här med kompisen Olle. Ett år gamla. På måndag börjar dem förskoleklass tillsammans. Magiskt. Och så härligt att dem här två hamnade just i samma klass.

2014

En klok liten tvååring som kändes så förnuftig redan då. Hade börjat förskola och haft sin första sommaravslutning.

2015

Hur söt får man va? Blev firad med frukost på sängen på födelsedagen. En busig men så himla lugn 3 åring. Inget trotsande över huvud taget, och dagarna var fyllda med mys och pärlplattor.

2016

Liten var inte längre minst utan blev storasyster. En roll hon fann sig i direkt. Ingen svartsjuka utan så förstående över att hon nu inte längre hade vår odelade uppmärksamhet. Och fast att lillebror mest skrek där några månader tyckte hon endast han var tråkig när han sov för då var det så tyst.

2017

Alltså det sa pang så var vår lilla tjej helt plötsligt stor. Snäll,mysig och alldeles underbar.

2018

6 År! När jag tittar på Siri kan jag inte riktigt förstå att det faktiskt är över 6 år sedan jag fick upp henne på mitt bröst för allra första gången. 6 år sedan jag höll hennes hand för allra första gången. Min lilla lilla smula. Idag är hon så redo att börja skolan. Hon längtar! Jag också.

Jag hoppas så att hon ska våga ta för sig, våga höja sin röst och hitta sin trygghet i skolan. Lärarna verkar toppen och jag är övertygad om att hon kommer få en fantastisk start. Idag fick hon ett kort från just sina lärare och hon sken upp som en sol.

Imorgon ska hon hälsa på på fritids några timmar och jag längtar redan nu tills jag kommer hem från jobbet och får höra vad hon fått göra.

Som ni nog märker på detta inlägg är jag smått rörd till tårar och känner att hjälp vart har åren tagit vägen. Men det är när man tittar tillbaka och minns som man inser att åren..ja dem har vi spenderat på bästa möjliga vis. ❤️

Med obegränsad kärlek kommer man långt här i livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *