Denna veckan har Fredrik äntligen semester igen så hela familjen är samlad så härligt. Vi har faktiskt varit ganska produktiva denna semester. Mycket rensande och fixande. Det känns så skönt!

Fredrik rensade garaget igår så …håll i er nu….till vintern kanske vi kan ställa in bilen där. Hur grymt ? Så jag ska bara lära mig att parkera där med, fy satan vad trång garageporten är! Sen kommer jag hänga upp en tennisboll i ett rep så jag vet vart jag ska stanna med bilen. Lovar att visa er om ni inte förstår vad jag menar.

Idag rensade jag Siris garderob och Algots byrå där han har sina kläder. Jag passade på att lägga en beställning från H&M med kompletterande kläder dem behöver till skolstart samt dagisstart. I veckan ska jag även kolla vad vi behöver införskaffa i ytterplaggsväg. Vad passar vad har blivit för litet. Vi får se, båda har verkligen vuxit på längden nu i sommar. Skor är på väg även det. Så skönt att vara ute i god tid med det mesta så höstens lediga dagar inte behöver spenderas med att springa i affärer.

Imorgon ska jag fram en tur till stan på fm, uträtta lite ärenden, kanske följer Smulan med och då blir det en tur till Tre Får, hon fick nämligen pengar när hon fyllde år, lite vill hon spara och lite vill hon spendera.

Denna veckan kommer bjuda på firande, nöjespark, hotell, inflyttningsfest och massa annat. En mysig vecka helt enkelt. På måndag kommer jag vara mer än redo för jobb igen, ska bli härligt att kolla vad vi fått in för höstvaror och att dessutom träffa alla fina kollegor. Saknar dem allihopa!

Nu ska jag återgå till mitt kvällspyssel, virkningen.

Vi ses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *