Är inte det absolut det bästa ? Jag tycker det.

Hela familjen var lediga tillsammans, jag kommer sakna detta så mycket när Siri börjar förskoleklass. Men förhoppningsvis går dem inte så långa dagar i början.

Idag har vi varit ute i trädgården typ hela dagen lång. Så skönt väder. Då jag jobbade hela helgen samt måndag & tisdag var det idag min första lediga dag med sol och värme. Nu väntar två jobbdagar till innan ledig helg och jag misstänker att vi kommer att ha det jäkligt varmt på jobbet. Svettigt blir det. Men det tänker vi inte på nu.

Vid 17 tiden packade vi in oss i bilen och mötte upp mamma å pappa på Rossies där vi åt sisådär en liter glass. My gaaaaad vad stora glassar det är där!

När vi kom hem mätta och belåtna klippte Fredrik gräset en vända. En till krävs då det var så galet högt. Vår självgående gräsklipparrobott kastade in handduken i höstas så det fick bli en hederlig klippo-klippning idag helt enkelt. Just precis nu ligger jag i sängen med en sovandes Siri bredvid mig. Nere ligger Algot och snarkar medans Fredrik spelar lite.

Denna dagen har varit precis så en ledig dag ska vara! Lugn och skön utan tråkiga måsten.

Nu ska jag strax försöka somna och hoppas på att vakna upp pigg och energirik imorgon.

Vi ses.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *