Även om mina jobbhelger är roliga så är det väldigt skönt att veta att jag är ledig nästa helg. Kommande vecka jobbar jag bara tre dagar och dem dagarna är redan upplanerade i mitt huvud. Vi får se om planeringen håller.

Hur har ni spenderat helgen?

I går blev Siri sjuk, och idag har hon haft närmare 40 gradig feber från och till. Lilla Smulan, jag tycker så synd om dig. I morgon får båda barnen stanna hemma även om Algot är frisk, för dels känns det onödigt att ha honom på dagis när Fredrik är hemma och vabbar för Siri, dessutom har jag bilen och Fredrik kan omöjligt släpa med sig Siri för att hämta Algot. Så lika bra att han också får stanna hemma.

Han är en riktig pratkvarn. Jag trodde aldrig att han skulle börja prata lika tidigt som Siri men det har han nog faktiskt gjort. När jag klev in möttes jag av en springandes Algot ”hej mamma, mamma hemma, oj mamma ha schnö på skona, mascha schnö!” Eh han fyller två i april! Det är så roligt att höra honom prata, han liksom bara babblar på och har världens sötaste betoningar, speciellt när han är lite bekymrad över något. Vår lille grubblare.

Nu ska jag krypa mer bredvid mitt lilla element och sova för imorgon väntar en ny jobbdag för min del, men först ska jag knåpa ihop ett litet inlägg om vår älskade Rockypojken❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *