I måndags vaknade jag upp efter en knasig natt och mådde helt upp och ner. Jag frös men svettades, kände mig yr och dåsig osv. Det blev helt enkelt en sjukdag för min del…den spenderades liggandes under två filtar i soffan…hela dagen! Inte så Nice!

I Tisdags Mådde jag så mycket bättre…dock hade Algot hostat hela natten och morgonen så det fick bli en vabbdag..

för att lyxa till kvällen lite gjorde jag amerikanska pannkakor toppad med florsocker, lite grädde och rostad kokos. M u m s !

Onsdag,Torsdag och Fredag Är jag enligt schemat ledig då jag kommer jobba till helgen så jag har än så länge inte varit på jobbet denna veckan.. läns konstigt och inte direkt bra. Men jag får se det som så…jag har spenderat ungefär 24 Tim/dygn med mina barn. Och det är inte fy skam det heller(bara ibland😉)

I onsdags i alla fall kollade jag upp mitt blodtryck då det varit högt ända sedan jag kollade hos reumatologen och även hemma hos mamma & pappa. Men i onsdags var det toppenbra. Så vi hoppas det håller i sig helt enkelt. Efter vårdcentralen tog vi med oss Felix och åkte till Alexander & Eliiah en sväng. Galningarna åkte bakom fyrhjulingen. Barnen och jag gjorde det inte.

I torsdags tvättade jag som en galning och städade lite här och där. Lekte med Siri, lekte med Algot och fixade. Fredrik jobbade följt av pilbåge så när han kom hem vid 21.30 tiden sov Algot men Siri var vaken så vi gick upp jag och hon så hon kunde somna uppe istället. Jag fick någon typ av överskottsenergi och kunde dock inte somna förens sent…men passade på att läsa Outlander (bok 1)

Idag är det fredag och vi har inte gjort så mycket mer än tvättat även idag. Tidigare har vi lärt Siri att alla kläder hon tar av sig som är skitiga eller ej ska användas igen ska läggas i tvättstugan, men nu ska hon även börja sortera dem om det är mörkt eller ljust. Funkar finfint. Förut kom pappa med hårtrimmern och jag klippte Algot. Det var välbehövligt kan jag säga.

f ö r e

söt som få i syrrans tröja med glitter och en redig pottfrilla.

e f t e r

så charmig så jag svimmar. Hur söt får man vara?? Jag ställde självklart in trimmern fel och det blev snagg…men tyckte jag rädda upp läget ganska bra ändå.

I kväll blir det tacos och lugnt, för imorgon drar min jobbhelg igång och faktiskt jobbar jag ju endast två ynka dagar denna veckan. Det blir så ibland helt enkelt. I helgen kommer det inte bli så värst mycket bloggande men man vet inte kanske kanske.

Nej nu är det dags för mellis. Vi hörs.

C i a o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *