Bara några få ynka dagar kvar av Januari. En månad som varit helt fantastiskt bra faktiskt. Minskad skärmtid för oss allihop har lett till en hel del rensande och städande, mindre sura miner, mer tid tillsammans, fler promenader ute. Osv. Dessutom har vi fått vara FRISKA! Bara en sån sak. Underbart!

När man ser tillbaka på bilderna som togs under Januari månad ser man en hel del mys och det är så för det mesta måste jag tacksamt medge. Den stora HÄNDELSEN var helt klart Disney on ICE. wow säger jag bara. Fantastiskt. Att få uppleva det tillsammans med Siri, Susanne och Wilma var magiskt. Största grejen här hemma måste vara att Siri ville att Algot skulle flytta in i hennes rum. Så nu mer delar dem rum. Dem somnar där inte än men dem sover där på nätterna. Jag blir helt rörd över hur fin Siri är mot Algot! Och att Algot är minst lika kär i Siri går det inte att ta miste på heller. ”Siri?” Är det första han säger på morgonen när han vaknar. Bara hoppas att deras band alltid kommer vara så här starkt.

Nu ligger jag i sängen bredvid en sovande Siri, och ännu en jobbhelg är slut. Nu ser jag fram emot en fin vecka. Avslutade denna med att betala räkningar, alltid lika skönt när det är gjort! Och så rensade jag bland lapparna på kylskåpet och skrev veckoplanering. Jag tycker om struktur och ordning å reda! Då kan jag stressa ner. På tal om stress…jag måste kolla upp mitt blodtryck nästa vecka. Jag fick ju veta att det var högt undertryck när jag var hos reumatologen för x antal veckor sen…så nu måste jag ta tag i det! Påminn mig gärna!

Nu ska jag kika serier och äta resterna från lördagsmyset. För söndag är ju också helg..typ så. Alla ursäkter är bra ursäkter helt enkelt.

Kram till er som läser❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *