Idag var jag ledig men någon sovmorgon blev det inte, utan kl 7 hoppade jag upp ur sängen och fixade iordning mitt extremt trötta ansikte. Tänk vad lite smink kan göra.

Tog en förebild såklart…

Ja alltså en ”förebild” efter smink. Men det var håret jag ville få med på kort. 

För 8.15 slog jag mig ner på klippkompaniet och så började förvandlingen. Det är så underbart att gå till frisör. Speciellt min, Angelica heter även hon och vi hinner prata om allt och ingenting under tiden och det är alltid trevligt. Sen att hon dessutom är helt fenomenalt grym på att omvandla mina idéer till en fantastisk frisyr är ju såklart ett plus i kanten. 

Här hade typ 10kg hår lämnat mig och landat fint på golvet. 

Sen var det dags för färg. Det brukar alltid bli en grymt snygg bild då. Haha. Typ ungefär 3 stycken olika nyanser arbetar just här på mitt hår. Och efter en kopp te, mer prat och ursköljning kunde man börja se ett färdigt resultat. 

Så galet nöjd!!! Såhär kort hår har jag inte haft sedan 2012 tror jag. Men känner att denna längd kommer funka finfint med alla underbara tjocktröjor och halvpolos som är så dösnygga att ha nu i höst och vinter. Färgen går åt mörkbrun,röd, lilaaktigt och den gjorde att jag helt plötsligt eventuellt kan passa i rosa toner. Hur grymt är inte det???!

Efter Det magiska frisörbesöket åkte jag till leksaksaffären här i stan, Tre får, och köpte lite extra prylar till vårt halloweenpyssel. Vilken otroligt fantastisk leksaksaffär vi har här i stan alltså. 

Jag svängde även förbi Rossies och köpte med lite skräpmat hem, det passade fint denna onsdag, då hela familjen var lediga. 

Eftermiddagen bestod av pyssel, pyssel och ännu mer pyssel. I ca 2,5 timma lyckades vi sitta och fixa halloweenpyssel. 

Siri var så nöjd, hon har längtat efter vår pysseldag. Jag med! Mer av pysslet kan du hitta på mitt öppna instagramkonto @pyssligheter. 

Vid 17 tiden åkte jag med Smulan till gympan och där pratade jag med E&T medans Siri gympade loss. Det har hänt så mycket med Siri de senaste månaderna. Nu går hon in själv till salen medans jag kan sitta kvar i omklädningsrummet. Det kanske inte låter så stort. MEN för oss är det STORT! Från att hon absolut velat ha mig med i salen till denna lösning på bara några månader är så stort för oss. Vår lilla blyga tjej är fortfarande blyg men hon vågar mer och mer. 

Kvällen avslutades med ett bad för barnens del följt av varm choklad med vispgrädde och nybakat(grädda färdigt i ugnen) bröd. Mums. 

Just nu ligger jag bredvid Siri i vår säng. Hon önskade plattan en stund så den får hon ha en sund.Vilken härlig dag vi haft idag. Inte en endaste liten dammtuss har försvunnit men ärligt talat struntar jag i det just precis idag. 

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *