Igår fick Siri ett litet brev som hon nästan läste helt själv, där det stod att jag ville följa med henne på bio. Sen fick hon gissa vilken film och det gissade hon rätt på direkt. Annars fick hon öppna ett paket innehållandes en ledtråd dvs en klänning med Twilight Sparkle. 

bild lånad från Cubus.com 

Så filmen vi skulle se var självklart My little Pony the Movie, som egentligen har Sverigepremiär den 20/10. Men pga att det var Barnens Biodag idag hade dem förhandsvisning på just den filmen. 

Barnens Biodag på SF är såååå mysig! Röda mattan är utrullad. Vi möttes av några miniorer som hade hand om fiskedamm och tipspromenad. Det fanns även tre sminköser som gjorde barnen extra fina, Spider-Man, tigrar, Hello kittysar och fjärilar kunde barnen välja att bli sminkade som. Siri valde Hello Kitty. 

Verkligen en supermysig Biodag. Siri var mer än nöjd och jag också faktiskt. 

Sen åkte vi förbi Max så Siri fick lite mat i magen, för direkt när vi kom hem fick My little pony kläderna åka av och ridkläderna fick åka på. Så tog Fredrik med sig Smulan till ridskolan. Snabba ryck. Så inte konstigt att hon somnade nu direkt efter bad och kvällsmat. 

Jag älskar att spendera egentid med Siri. Hon är en så klok liten människa. Och det märks att hon gillar egentiden hon med. 

I morgon åker jag och Siri till Falköping på förmiddagen för vi ska till ögonläkaren Maggie. Sen får det bli skräpmat innan lämning på dagis och jobb för min del för något annat hinner vi nog inte laga till. 

Natti natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *