Denna veckan startade med två jobbdagar för min del följt av tre dagar ledigt innan det är dags för jobbhelg. 

Lämningen på dagis har varit lite småjobbig. Algot har gråtit och klamrat sig fast hos mig båda dagarna. Men jag vet att det gått bra på dagen. Fredrik har hämtat då jag slutat 20.15 och inte kommit hem förens runt 21 tiden. Och han har tyckt att Algot verkat pigg och glad. Jag minns när Jag hämtade Siri efter de första dagisdagarna. Hon var likblek och hängig och pratade knappt. Lilla smulan! Skillnad mot nu när hon fullkomligt älskar dagis. 

Idag var det gympadags igen och det går finfint. Tänkt förra terminen och alla andra innan det. Har jag fått sitta på bänken vid väggen, jag fick absolut inte vänta utanför gympasalen. Men nu så fungerar det så himla bra att lämna av henne där och sedan sätta mig och vänta i omklädningsrummet. Liten blir stor och förnuftig. 

Imorgon är Fredrik först på jobb 8-17 och sedan direkt på skytte, så han kommer hem vid 22 tiden. Torsdagar är ganska lååånga dagar för mig och barnen. Men vi har vant oss. Och imorgon får vi besök av kusin Eliiah några timmar, vilket ska bli superroligt. 

På fredag kommer Malin och hennes två små gullungar. 

Härliga dagar med lite planer ändå. Sen drar jobbhelgen igång men vet ni?! Jag slutar faktiskt tidigt på lördag så jag kommer hem redan vid 16 tiden. Och det är inte helt fel. 

Hur spenderar ni veckan? Jobb? Ledighet? Semester? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *