Fortfarande mitt favoritrum här hemma. Jag älskar detaljerna och möblerna så i detta rum. Siri gillar sitt rum hon med, och kanske ännumer sen hennes barnkalas då alla hennes kompisar tydligen hade överöst henne med komplimanger att dem ville ha ett lika fint rum. 😉

I födelsedagspresent önskade sig Siri sängkläder med My little Ponys på. (Ja först ville hon tapetsera om..men hon nöjde sig med motivet på sängkläder efter lite övertalning från mig. Hehe) Och exakt sådana sängkläder hon ville ha fick hon från mormor&morfar. 

Så söta, och mer färgglada än dem hon brukar ha så jag förstår att hon gillar dem. Jag gillar dem jag med faktiskt, alltså vem gillar INTE My little ponys? Molnet sydde jag för längesen, och det hade från början regndroppar i tyg under hängde på en vägg. Men i några år nu har det mest tagit plats på hyllan i min garderob. Men så kom jag på den brillianta idén att klippa av regndropparna och vips blev det en mysig kudde. 

Rummet är så ljust och fint tycker jag. Möblerna är ett ihopaplock mestadels av äldre sort, förutom Ikea-köket och Ikea-hyllan. Blomborder fick en ny plats vid sängänden och där passade det perfekt med böcker såklart. 

Nu ikväll vek jag iordning Siris garderob. Jag måste ändå säga att i barnens garderob/byrå är det för det mesta i ordning (värre är det med de vuxnas garderober😬) Men jag brukar ta en rensning och vikning lite då och då för att inventera och hålla koll på vad dem behöver mer av eller absolut inte behöver. Dessutom Ä L S K A R jag ordning och reda i just garderoberna. 

Hon äger en del kläder hon. Men hon har allt från storlek 98/104- 122/128 så inte konstigt att det är en del. Hon har fortfarande klänningar och några byxor som vi köpte för 2,5 år sedan som passar perfekt nu med. En del kläder har blivit för korta så dem rensade jag ur. Men nu är det finfin ordning igen. 
Kan tyckas att det är lite vitt men vi gillar det. Men får erkänna att dem nya sängkläderna (som ni kunde se på den tidigare bilden) förgyller rummet med ljuvlig färg. 

Detta rum är i ständig förändring (och inte allt för sällan kaos) men nu tycker jag att vi hittat en planlösning som fungerar väldigt bra. 

Allt från Siris rum för tillfället. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *