I tisdags fyllde vår lilla bebis 5 år, ja jag inser ju att hon inte är en bebis längre men det känns som igår som hon var nyfödd. 

Dagen startade i vanlig ordning med paket och frukost på sängen, innan Fredrik var tvungen att åka till jobbet.

Stora tjejen❤️Hon blev så lycklig över presenterna. Bäst var nog krympplastpysslet, klockan och nattlinnet med My little pony😊

Dagen fortsatte med pyssel hela förmiddagen. Sen kom Cornelia och åt lunch med oss. Lunchen hade Siri valt: Fiskgratäng med potatis och grönsaker (receptet kom från fantastiska Linda på dagis) vattenmelonsklänningen och hårspännena åkte på direkt. Krympplast är ju så himla roligt att pyssla med. Detta ska bli nyckelringar. 

På eftermiddagen packade vi in oss i bilen och åkte mot Skövde för ännu en present som Siri längtat efter. Hon skulle nämligen få ta hål i öronen. Som hon har velat göra länge länge.

Hon var så otroligt duktig, inte ett ljud sa hon. Och så fort vi lämnat stället ville hon att jag skulle ta kort. Hon är så fin min lilla Smula. Efter ett besök i Skövde som avslutades på McDonalds (och ja just det en snabbsväng på Panduro blev det ju också) åkte vi hem och fortsatte vår mysiga dag som hunnit bli kväll hemma. Jag och Siri satt och pysslade hela kvällen tills det blev toksent och vi gick upp och la oss för att sova. 
Vilken underbar dag vi hade, men vi saknade Fredrik som tyvärr fick spendera dagen på jobbet…men det gottgjorde vi redan i onsdags då vi åkte till Leos Lekland hela familjen:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *