Redan?! Juni är månaden då Siri fyller år, då som sommaren ska dra igång på riktigt, månaden då midsommar är osv. 

Det går fort fort men samtidigt är vi ju inne i sommarmånaderna på riktigt och det är ju inte fel. Nu ska bara vädret förstår det med, vi håller tummarna. 

I helgen jobbade jag och det är min näst sista helg innan jag går på 100%mammaledigt igen i 2 månader för att sedan börja jobba i september. Det är med lite sorg i hjärtat jag avslutat min ledighet, samtidigt som vardagslivet har sin charm det med. Men hade valet funnits så hade jag absolut velat vara hemma med mina barn längre. 

I morse när klockan ringde vid 7, var jag så galet trött att till och med jag znoosade några minuter. Och när jag väl gick upp och traskade in till Siri för att säga godmorgon och väcka henne så titta hon upp med trötta ögon och med en om möjligt ännu tröttare röst sa hon ”godmorgon mamma, du kan gå ned du…jag ska sova lite längre bara” Ja vi har morgontrötta barn…ja jag är för evigt tacksam för det! Men när man ska iväg på morgonen är det nästan lite ovärt att ha just morgontrötta barn. Men tro det eller ej, upp kom vi och iväg åkte vi och i tid kom vi fram till sjukhuset i Falköping. 

Siri kollade synen hos Maggie och det gick toppen! Sen åkte vi hen igen efter sisådär 20 minuter. Direkt när vi kom hem kilade Siri över till hennes vän Fiona som turligt nog även är vår granne. Så några timmars lek blev det innan hon kom hem lagom till pannkakslunch. 

Nu ligger jag nedbäddad i sängen efter att ha tappat mobilen x antal gånger nere i soffan. Är egentligen hur trött som helst…så somnar nog snart. Nu ser vi fram emot två dagars ledigt hela familjen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *