6/3-2017

Tänk att Algot redan är 11 månader!! Snart ett år! 

Han är en skrikig men go liten pojk. Som gärna myser nu mer. Men att krypa runt och även klättra i trappan hör till favoritsysselsättningarna. 

Han kryper, ställer sig upp och går med gåvagnen eller längs med möbler. Han står utan stöd men inga långa stunder. 

Han pratar gärna och mycket, högt och ljudligt! Han säger Mamma och NEJ för det mesta. Och förstår när vi pratar med honom. Han kan klappa händerna, och göra rörelserna till blinka lilla stjärna. Han snappar upp väldigt mycket just nu känns det som. När vi säger ”men åååh” så lägger han huvudet på sned och myser. Så visst förstår han lite ”kommandon”.

Han kör för det mesta med sin allvarliga min när vi inte är hemma, så en aningens butter ser han ut, men hemma ler han destomer.

Även om han ger mig gråa hår och får mig att räkna ner dagens timmar ibland så älskar jag denne lille kille, han är den charmigaste som finns. Och hans leenden och busiga ögon är bara helt bedårande. 

Liten blir stor och nu har han storlek 80/86 på kläder. Vi har inte varit och vägt och mätt sen sist så det får vi allt göra snart..kanske imorgon. 

Ansökan till dagis är inskickad med, men tack gode Gud att han inte ska börja precis när han fyller 1 år! Det hade inte mitt mammahjärta klarat av. Han hinner förhoppningsvis bli 1,5 år ungefär. Lite mer lagom. 

Dags att planera 1 årskalas. Så himla roligt:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *