Veckorna flyger förbi verkligen! 

Här hemma är läget lite hektiskt varvat med mysigt. Algot ställer sig överallt, kryper i megafart och pillar på allt. Säger jag Aj aj….tittar han på mig hytter med fingret ajajajaj sen skrattar han…så ja vi jobbar på det helt enkelt. Det lättaste vore såklart att plocka bort allt som han inte får ha…men…det tänker jag inte göra. Han är bra go ändå Algot. 

Lika kvällspigg som syrran och även lika morgontrött. 20-8 hade varit toppen men just nu sover dem från ca kl22/23-9/10…visst skönt med sovmorgon…men hade nog ändå bytt bort sena morgonar mot aningens tidigare kvällar. 

Idag har vi en slappardag, Siri är lite hostig och slö så det blir en dag i soffan för hennes del, tills hon piggar på sig lite. Algot ligger just nu och sover i mitt knä. Det är därför jag hinner uppdatera lite annars är det omöjligt. Jag är allmänt seg i kroppen och inflammationerna har blossat upp lite överallt. Men jag vet att det inte är förevigat, på måndag ska jag ringa reumatologen och förhoppningsvis få en plan. Kanske en å annan röntgentid med. Nog om det. 

Nu ska jag räkna ner timmarna till Fredrik kommer hem för då kan vi starta helgen på riktigt. 

Bjuder på en bild från senaste fotograferingen hos Julia. 

Älskar denna! (Och alla andra foton!!) 

Foto:memoriesbyjulia

Trevlig Helg Allihopa. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *