Det var visst några dagar sedan det kom upp något inlägg här. Anledningen? DAGARNA GÅR PÅ TOK FÖR FORT. Haha ja så är det faktiskt. 

Snart är denna helg slut och en ny vecka drar igång. Idag stannade jag och Algot hemma med Rocky då Fredrik och Siri åkte till ridskolan. Jag hade gärna följt med men då jag inte är så bra på att springa bredvid hästen när den travar så fick vi toppa laget helt enkelt. Så hoppas hon gillar det lika mycket denna gång som förra veckan. 

I fredags skulle jag iväg lite snabbt till KSS och få injektion i knät och handleden. Tanken var att jag skulle åka själv med barnen. Nemas problemas tänkte jag. Fredrik var mer skeptisk, och på morgonen när vi vaknade och såg att det dessutom hade börjat snöa ja då tog Fredrik ledigt på FM. Tur var det. För när jag kom upp till reumatologen och ringde till Fredrik som under tiden parkerat bilen så infliker en av sköterskorna att han måste ta med en rullstol också. 

Så jag fick åka rullstol till bilen (Siri fick ta kort)och blev beordrad vila i 24 timmar och jag fick absolut inte använda handled och knäled på 24 Tim. Så Fredrik fick ta ledigt hela dagen. Inte riktigt enligt vår plan kan jag säga….och ingen bra tajming heller. Men det fick lösa sig helt enkelt. 

Men nu är jag på benen igen och hoppas på att knät och handleden börjar kännas bättre snart. På fredag åker jag och mina vänner till Gekås och shoppar loss…och jag kommer inte hem förens på lördagen. Kommer kännas konstigt att vara borta från Algot och Siri så länge. Absolut första gången jag är borta från Algot med. Spännande och lite halvjobbigt eftersom han inte gillar att äta ur flaskan så värst mycket. Men det kommer säkert gå bra ändå i slutändan. 

Nej nu ska jag pyssla lite innan Fredrik och Siri kommer hem igen. 

Trevlig Söndag. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *