Dagarna bara flög förbi. I fredags passade vi på att rensa lite och städa. Dock är det lika stökigt igen. Never ending story det där med städningen. På eftermiddagen körde Fredrik och Siri ett lass till Åvc (lite stora kartonger och lite kläder till bättre behövande) sen hämtade dem upp Felix. 

Fredagkvällen bestod av lite Pokémon, nepp vi är inte för gamla för det. Och sen blev det filmkväll. Härligt att Felix fortfarande tycker det är roligt att umgås med oss:)

I lördags hade jag fullt upp, Fredrik jobbade, och jag försökte rodda ihop det hela. Fixa iordning Siri, bada och fixa iordning Algot, och så duscha och göra iordning mig, stryka skjortor till Fredrik och Felix, packa allt som skulle med till kalaset osv. När vi var helt klara och i princip var påväg ut genom dörren..ja då bajsade såklart Algot. Haha jag bröt inte ihop men ja det var inte långt borta men jag valde att skratta åt situationen istället. 

Vi mötte upp Fredrik på jobbet och ordnade med blommor och kort. Sen satte jag mig bakom ratten och med bilen full åkte vi mot Klinten där kalaset var. 

Vilket härligt kalas!!! Min syster Jessica fyllde 35år den 14 juli, och Min syster Susanne fyllde år i går den 30 Juli. Dessutom hade Algot sin första namnsdag igår! Mycket att fira helt enkelt;)

Det blev tipspromenad och en annan frågerunda med båda frågor och provsmakningar. Jag och Fredrik kom fram till två saker. 

1. Vi är inte så värst skarpa på öarna i Medelhavet!

2. Vi är dock jäkligt bra på glass och dricka. För dem satte vi nästan alla smakerna på. 

Haha man kan inte vara bäst på allt, men vi kom faktiskt på andra plats. Det är inte illa det! Vi blev kvar ända till 22 tiden och det var verkligen en härlig eftermiddag och kväll. Barnen lekte och busade och Algot var allmänt nöjd och vi vuxna kunde ta det lite lugnt. 

Mobilkameran har inte varit använd så värst mycket i helgen…och helt ärligt talat är det ganska skönt att bara strunta i att föreviga allting på kort. Minnet och hjärtat fungerar väldigt bra med helt enkelt. 

Idag har det varit en lite lugnare dag. Vår helggäst skjutsades hem vid 16 tiden efter att ha ätit en god frukost och ett helt lass med pannkakor till lunch. Jag har sytt en fluga till Algots dop-outfit. 

Här ser ni även färgtemat på dopet. Turkost, vitt och grått. 
Jag har även påbörjat ett annat sy-projekt men det visar jag först när det är klart. Om det blir klart någon gång vill säga. 

Det har varit en mysig helg men hjälp vad fort den försvann. Men snart är det helg igen så vi räknar ner dagarna. 

Nu dags för sängen. 

Godnatt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *