Vi har hunnit med en hel del idag. Jag och Siri fixade nästan helt klart där ute inför morgondagens kalas. Det enda vi ska göra imorgon är att blåsa upp heliumballonger.

Jag och Algot var framme och pantade, handlade, och svettades vill jag lova. Men han somnade gott i bärselen som vanligt. När jag kommer in på Ica inser jag att jag glömde lappen med allt jag skulle köpa. Men jaja…tänkte att jag nog kunde lösa det ändå. Missade endast kaffe såg jag så det får vi köpa imorgon. 

Väl hemma fick jag först kramas lite med en hjärtskärande ledsen Siri. Som hade brutit ihop av ungefär femtioelva olika och ganska små orsaker. En av dem var att hon glömt säga att hon också ville handla…en annan var att hon saknade mig osv osv. Så när hon var glad igen fixade jag iordning tårtorna. Det blir lite improvisation kan jag säga. Hoppas dem blir goda för imorgon ska jag dekorera och färdigställa dem ihop med Siri såklart. Vi ska även göra frostig till muffins. 

Nu ikväll badade Siri och jag hade nästan velat hoppa i jag med, men det får allt bli en dusch istället. 

Nu sover båda barnen och Fredrik har fixat med Siris cykel som hon ska få i present på måndag. Det fanns nämligen ingen pakethållare…så vi beställde en som kom supersnabbt..så vi hade något att fästa docksitsen i. Men tyvärr passade inte pakethållaren sådär jättebra på just denna modell så Fredrik fick äran att hitta på en lösning vilket han såklart gjorde. Ska bli spännande att se Siris reaktion på måndag när hon får den. 

Men nu går som sagt ögonen i kors sp det får snart bli sängen. God Natt. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *