Livet är just nu(och för det mesta) helt underbart faktiskt. Idag insåg vi även att vi får ha pappan hemma hos oss även imorgon. Ren lycka. Långhelg. Det gillar vi. 

Igår hade vi en fantastisk dag, vi genomförde en Familjefotografering. Sist var väll för säkert 25 år sedan…minst. 

Nu är ju vår familj en aning större än för 25 år sedan. Så vår fina fotograf Julia fick en utmaning som hon löste på ett helt makalöst sätt. Jag är imponerad. 

Vår familj består då av 10 vuxna, och 10 barn i åldrarna 8 veckor till 13 år. Så ni förstår att det inte var lätt att dels få ihop hela familjen och sedan lyckas fånga oss allihopa på kort. 

Jag passade på att ta ett kort på min bror och Eliiah och även Fredrik och Siri. När vi var på väg mot bilarna igen. 


Efter fotograferingen åkte vi hem till mina föräldrar och åt hamburgare. En mysig stund med hela familjen. Sen efter att Algot fått lite mat i magen åkte vi ned till Julias fotostudio där vi fick se fotona. Och hjälp vad fina dem var!!!! Ville ha alla foton men det slutade med ett minialbum med 8 bilder och så en 40*40 collagetavla. Den är jag mest nyfiken på, kommer bli så himla bra! 

Efter vi varit hos Julia åkte vi tillbaka till Källefall och hämtade upp min lilla familj(eller ja..Algot var ju med mig hos Julia..svårt att vara ifrån maten vetni) sen åkte vi till en kräftskiva med massor av Lindas Islandskusiner (som Siri sa) 

Helt otroligt roligt, dem hade firat midsommar, sen var det kräftskivan och vi hann även följa med in på deras julfirande. Alltså hur underbart är inte det? Fantastisk idé som Svärmor lyckats få till så himla bra. Jätteroligt att träffa alla med, några ansikten var bekanta sen innan och många nya ansikten. 

Idag vankas det pyjamasparty för Siris del, som hon har längtat! Det är första kalaset vi ska lämna henne på och inte själva vara med så det tycker hon nog är lite extra spännande. (Det är hos våra grannar tvärs över gården så det är ju perfekt) Paketet är inslaget och kortet skrivet. 

Så nu är det bara det stora valet av outfit kvar. Det står mellan Elsa pyjamas eller Elsa nattlinne..svårt val i en (snart4 årings) värld:) 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *